Mastercard face parteneriat cu MDP pentru a inova soluțiile de plată în Orientul Mijlociu și Africa

Mastercard a făcut echipă cu compania de procesare a plăților MDP pentru a stimula peisajul plăților pentru bănci și non-FI din regiunea Orientului Mijlociu și Africa.

În urma parteneriatului, MDP își propune să se identifice drept un centru cuprinzător de servicii de procesare, încorporând activele digitale Mastercard și aplicațiile cu etichetă albă în suita sa de produse, oferind o soluție unică pentru clienți.

Ahmed Nafie, CEO, MDP, a comentat: „Prin gruparea activelor digitale ale Mastercard cu produsele noastre, oferim băncilor emitente posibilitatea de a lansa noi soluții concentrate pe segment, cum ar fi banca pentru tineri, banca pentru familie și creditarea digitală.

„De asemenea, dăm putere fintech-urilor, operatorilor de rețele mobile și companiilor din segmentul non-FI să ajungă rapid pe piață, oferindu-le propunerile unice Mastercard cu cel mai puțin efort din partea lor de până acum.”

Potrivit Mastercard, alianța strategică este în conformitate cu angajamentul său de a alimenta o economie digitală puternică în regiunea Orientului Mijlociu și Africa prin parteneriate.

„Colaborarea noastră cu MDP va echipa companiile cu soluții de plată inovatoare care le permit să participe la comerțul digital și să stimuleze incluziunea financiară”, a declarat Gaurang Shah, vicepreședinte executiv, produse și inginerie, Europa de Est, Orientul Mijlociu și Africa, Mastercard.

Colaborarea își propune să eficientizeze împrumuturile IMM-urilor și împrumuturile de consum sau metoda “cumpără acum, plătește mai târziu” și oferă opțiuni de credit accesibile prin aplicații mobile, pe lângă extinderea în domenii mai inovatoare, cum ar fi sănătatea, fitnessul și sustenabilitatea AI.

Companiile Fintech ar putea beneficia de capabilitățile card-as-a-service (CaaS) și sandbox. Între timp, non-FI și companiile de telecomunicații pot oferi aplicații cu etichetă albă abonaților lor, depășind obstacolele asociate, cum ar fi sponsorizarea BIN, care va fi disponibilă prin programul de activare CaaS cu MDP.

Sursă foto: reclamacoes.net.br