Cine suntem

Ne-am înființat în 2023 din dorința de a contribui activ la crearea unui mediu economico-financiar stabil în România, pe fondul transformărilor permanente din sfera digitală, care necesită o continuă adaptare în plan educațional și legislativ.

Sinergia din ce în ce mai puternică din ultimii ani între domeniul finanțelor și cel al tehnologiei a determinat apariția unei noi industrii – FinTech (Financial Technology). Acest nou domeniu, aflat în plină dezvoltare, atrage după sine numeroase oportunități pentru cetățeni, instituțiile statului și firmele private, dar și riscuri, de cele mai multe ori din cauza educației deficitare și a unui know-how solid pe cele două dimensiuni, financiar și tehnologic.

Valorile noastre: #digitalizare #sustenabilitate #educație #stabilitate #modernizare #accesibilitate

Obiectiv majore:

  • implicarea activă în consolidarea educației financiare și în dezvoltarea competențelor digitale în rândul tinerilor în vederea sprijinirii creării unui mediu economico-financiar armonios și stabil în România, cu cât mai puține riscuri asociate la nivelul industriei FinTech din țara noastră;
  • susținerea, modernizarea, eficientizarea și creșterea eficacitătii și calității invățămantului în concordanță cu standardele Uniunii Europene și a specificului societății românești, în interesul tinerilor din învățământul universitar și preuniversitar.
  • democratizarea educației financiare și accesul la informații legate de industria FinTech în randul antreprenorilor, organizațiilor non-guvernamentale și a organizațiilor, organismelor, societăților comerciale sau civile.

Echipa noastră